Медичний центр «Пульс» відновлює свою роботу з 15 травня 2020 року

Шановні пацієнти!

Раді повідомити, що медичний центр «Пульс» відновлює свою роботу з 15 травня 2020 року.

Прийом буде проводитися суворо за попереднім записом.

Ви  можете записатися на прийом вже сьогодні за наступними номерами телефонів  (0432) 61-26-96, 61-24-85, +38 (068) 00-20-996, 097 140 3999.

До Ваших послуг консультації терапевта, кардіолога, пульмонолога, гастролога, нефролога, гінеколога, ендокринолога, психіатра, психолога, всі види ультразвукової діагностики, фіброгастроскопія, рН-метрія, фіброколоноскопія, ЕКГ, добове (холтерівське) моніторування  ЕКГ та тиску, енцефалографія, психологічне тестування, лабораторне обстеження.

Наш графік залишився без змін: понеділок-субота з 09:00 до 19:00.

Під  час роботи в умовах пандемії COVID-19 ми встановили нові правила відвідування нашого центру для забезпечення безпеки як Вас, наших пацієнтів, так і персоналу центру. Надіємося, Ви  поставитеся до цього з розумінням. Адже тільки в разі їх виконання є можливим на даний момент надання медичної допомоги

 

Правила відвідування МЦ «Пульс».

  • Рекомендуємо Вам діставатися медичного центру максимально безпечним способом — пішки або на індивідуальному транспорті (власне авто, таксі тощо), але не громадським транспортом. У разі неможливості, дотримуватися правил користування громадським транспортом та соціальної дистанції 1,5 м.
  • Просимо прибувати в центр чітко в домовлений час, щоб мінімізувати вірогідність зустрічі із іншими пацієнтами. Якщо ви приїхали завчасно — почекайте, будь ласка, у дворі або в автомобілі.
  • Пацієнт має з’явитися у центр самостійно. У разі якщо це дитина або Вам важко пересуватися, Вас має супроводжувати лише один родич. Інших відвідувачів ми просимо зачекати у дворі чи у своєму транспорті.
  • Пацієнт та супроводжуюча особа не повинні мати ознак респіраторних інфекцій (у разі підвищення температури тіла більше 37,2 градусів або за наявності респіраторних симптомів, таких як кашель, біль в горлі, охриплість голосу, закладеність носа тощо слід залишатися вдома).
  • Незалежно від наявності чи відсутності респіраторних симптомів та лихоманки , пацієнт та супроводжуюча особа обов’язково мають бути в масках. Необхідність носіння маски відвідувачами в межах закладу зумовлена тим, що деякі особи можуть хворіти на Covid-19 в малосимптомній або безсимптомній формі, і при цьому виділяти вірус, наражаючи на небезпеку оточуючих.
  • Відразу після того, як пацієнт заходить в заклад, здійснюється вимірювання температури тіла в ділянці лоба та скроні за допомогою інфрачервоного термометра, а також адміністратори опитують відвідувачів на предмет наявності лихоманки чи респіраторних симптомів.
  • У разі підвищення температури тіла більше 37,2 градусів або за наявності респіраторних симптомів, таких як кашель, біль в горлі, охриплість голосу, закладеність носа тощо у консультації Вам буде відмовлено та рекомендовано звернутися до свого сімейного лікаря.
  • Після вимірювання температури тіла та опитування на предмет наявності респіраторних симптомів, просимо вас ретельно обробити руки антисептиком впродовж 30 секунд.
  • Будь ласка, уникайте створення черги біля ресепшн. У разі, якщо біля ресепшн одночасно знаходяться інші пацієнти дотримуйтеся відстані щонайменше 1,5 метри.

 

 

З повагою,

адміністрація МЦ «Пульс»

pulse

Опубликовано в News